Lektor'ca, Nataša Purkat s.p., Želimlje 34, 1291 Škofljica

NOVICE

Lektorsko-prevajalska konferenca 2024

Lepo vabljeni na Lektorsko-prevajalsko konferenco 2024, ki bo potekala 17. in 18. aprila 2024. To bo dvodnevni dogodek z izjemno koristnimi in navdušujočimi strokovnimi predavanji in delavnicami. Vsako kongresni dan bo trajal od 9.00 do 15.00, konferenca bo potekala v Ljubljani, v konferenčni dvorani BTC.


Zahtevnost

Vsa strokovna srečanja: predavanja in delavnice so primerna za začetnike in izkušene lektorje, prevajalce, urednike, novinarje in vse druge, ki se kakor koli ukvarjajo z jezikovnimi zadevami.

Prisluhnili boste lahko izjemnim strokovnjakom na zadevnih področjih in pridobili dragocene informacije za svojo poslovno in osebnostno rast.


Gostujoči predavatelji

Med drugim boste lahko prisluhnili tem gostujočim predavateljem:

 • dr. Mojci Schlamberger Brezar o prevodnih težavah z umetno inteligenco v slovenščini,
 • mag. Mojci Bartol Lesar o prevajanju davčnih besedil,
 • dr. Mateji Jemec Tomazin o učinkovitih poimenovalnih rešitvah ter davčni in pravni terminologiji,
 • dr. Špeli Vintar o upravljanju terminologije pri prevajanju,
 • dr. Florence Lucienne Gacoin Marks o popravljanju in optimizaciji strojnih prevodov iz slovenščine v francoščino,
 • Tanji Ciglarič o tem, kako je mogoče povečati prodajo lektorskih ali prevajalskih storitev z družbenimi mediji.

Zgodnje prijave zbiramo na e-naslovu info@Lektornica.si.
Dodatne informacije: info@Lektornica.si, 040 579 312


Cena

2 dneva 240 EUR
1 dan 120 EUR
Popust za zgodnje prijave (do 31. 1. 2024) ‒ 10 % + darilo

Cene ne vključujejo 22-% DDV.

 

Udeleženci
Delavnica je primerna tako za začetnike kot izurjene lektorje, prevajalce, pregledovalce prevodov (revizorje), urednike in vse druge, ki obdelujejo besedila. Primerna je za vse tiste, ki si želijo strokovno podpreti svoje dozdajšnje delo z raznovrstnimi besedili, razširiti delovno obzorje, trgu ponuditi dodatno storitev in se izuriti v dodatni storitvi.

 

Ne zamudite te odlične priložnosti, da nadgradite svoje delo, in se izurite v novi storitvi, s tem pa lahko to storitev ponudite na trgu in še izboljšate svoje poslovanje.

 

 

Lepo vabljeni!

 

  Prijavnica za Lektornico

  Podatki o udeležencu

  POMEMBNO: Prijavite se lahko tako, da izpolnite prijavni obrazec ali nam pišite na info@lektornica.si. Prosimo, vpišite vse zadevne podatke.

  Po prijavi boste na svoj e-naslov prejeli račun za plačilo udeležnine. Po plačilu udeležnine bomo potrdili vašo prijavo na delavnico in vam poslali gradivo za delavnico.

  Delavnice organizira Lektor’ca, Nataša Purkat s.p., Želimlje 34, 1291 Škofljica, DŠ: SI56028644. Za morebitne dodatne informacije pišite na info@lektornica.si ali pokličite na tel. št. 040 579 312.