Lektor'ca, Nataša Purkat s.p., Želimlje 34, 1291 Škofljica

Lektoriranje in urejanje diplomskih, magistrskih ipd. del

Lepo vabljeni na Lektornico, na kateri se bomo posvetili lektoriranju in osnovam tehničnega urejanja diplomskih, magistrskih in podobnih del. Strokovna delavnica bo 13. junija 2019 od 9.00 do 15.00 v Ljubljani.

Posebna priložnost: osebno mentoriranje! Če ste pri lektoriranju diplomskih, magistrskih in podobnih del naleteli na posebne jezikovne težave ali težave pri tehničnem urejanju takega besedila, nam to pošljite, skupaj z navedenimi težavami, na delavnici pa bomo težave skupaj rešili. S tem vam omogočamo izjemno priložnost za osebno mentoriranje in strokovno podporo. Te priložnosti nikar ne zamudite!

Zahtevnost: Za začetnike in izkušene

Vsebina: Pridružite se nam in se poučite o osnovah lektoriranja ter tehničnega urejanja diplomskih, magistrskih in drugih del, da boste lahko svojim strankam ponudili čim bolj celovito rešitev. Vsi udeleženci delavnice bodo prejeli knjižico s priročnimi napotki za urejanje.

Vsebina delavnice bo razdeljena v tri dele:
1. del: strokovno lektoriranje zadevnih besedil,
2. del: nadaljevanje strokovnega lektoriranja ali mentorska podpora (odvisno od interesa udeležencev),
3. del: osnove tehničnega urejanja zadevnih besedil.

Strokovna delavnica je primerna za lektorje in vse druge, ki vsebinsko in tehnično urejajo diplomska, magistrska in podobna dela.

Udeležnina: 95,00 EUR + DDV (115,90 EUR z DDV)

Prijave: Izpolnite spodnji prijavni obrazec.

Informacije:
 info@lektornica.si, 040 579 312
Prijave zbiramo do 3. 6. 2019.


Udeleženci boste prejeli veliko koristnih napotkov in praktičnih usmeritev na podlagi primerov iz prakse. Ne zamudite odlične priložnosti in se nam pridružite na jezikovni delavnici, na kateri lahko pridobite osnove jezikovnega in tehničnega dela z diplomskimi, magistrskimi, specialističnimi in podobnimi besedili. Z novousvojenim znanjem se boste lahko uspešno spoprijeli z zahtevnimi izzivi lektoriranja in urejanja tovrstnih besedil.