Lektor'ca, Nataša Purkat s.p., Želimlje 34, 1291 Škofljica

Trados Studio za začetnike in poznavalce

Lepo vabljeni na edinstveno priložnost za usposabljanje s programom Trados Studio. Delavnica je primerna tako za začetnike kot tiste, ki program že uporabljajo, saj bomo po potrebi odgovorili na (predhodno zbrana) vprašanja uporabnikov tega programa. Delavnico bo vodil izurjen poznavalec tega programa.

Delavnica bo v četrtek, 12. 4. 2018, od 9.00 do 15.00 v Ljubljani.

Zahtevnost: Za začetnike in izkušene

Vsebina: Na tokratni Lektornici se bomo posvetili:
(1) osnovam dela s prevajalskim programom Trados Studio,
(2) nekaterim posebnostim za hitrejše in spretnejše delo s programom,
(3) nekaterim posebnostim odpravljanja težav pri delu s programom.

Udeležence vabimo, da prinesejo svoj prenosnik, na katerem imajo naložen program Trados Studio, da bodo lahko vse naučeno takoj preizkusili v praksi.

Če imate pri uporabi programa kakršne koli težave, vas vabimo, da nam sporočite svoja vprašanja, in poskusili vam bomo pripraviti odgovor na vašo težavo (težavo čim podrobneje opredelite in pri tem navedite, katero različico Trados Studia uporabljate).

Udeležnina: 90,00 EUR + DDV (109,80 EUR z DDV) 

 Cena vključuje:
– strokovno vsebino o prevajalskem programu Trados Studio,
– potrdilo o udeležbi na strokovnem usposabljanju,
– okrepčilo v odmoru na delavnici in kosilo v bližnji restavraciji,
– organizacijo, vsebinsko zasnovo in vodenje strokovne delavnice.

Prijave in informacije:
 info@lektornica.si, 040 579 312
Prijave zbiramo do 5. 4. 2018.

Ne zamudite odlične priložnosti za usposabljanje s prevajalskim programom Trados Studio in se nam pridružite na delavnici, na kateri lahko pridobite osnove uporabe tega programa in preverite, ali program pravilno uporabljate. Z novousvojenim znanjem se boste lahko uspešno podali na pot samostojne prevajalske poti in nadgradili svoje dozdajšnje delo.

    Prijavnica za Lektornico

    Podatki o udeležencu

    POMEMBNO: Prijavite se lahko tako, da izpolnite zgornji prijavni obrazec ali nam pišite na info@lektornica.si. Prosimo, vpišite vse zadevne podatke.

    Po prijavi boste na svoj e-naslov prejeli račun za plačilo udeležnine. Po plačilu udeležnine bomo potrdili vašo prijavo na delavnico in vam poslali gradivo za delavnico.

    Delavnice organizira Lektor’ca, Nataša Purkat s.p., Želimlje 34, 1291 Škofljica, DŠ: SI56028644. Za morebitne dodatne informacije pišite na info@lektornica.si ali pokličite na tel. št. 040 579 312.