Lektor'ca, Nataša Purkat s.p., Želimlje 34, 1291 Škofljica

Boste vi naš STOTI udeleženec?

Pričakujemo 100. udeleženca! Boste to vi?
 
Iskreno smo veseli velikega zanimanja za delavnice in ugotovili smo, da Lektornice po tem, ko so se komaj dobro začele izvajati, že pričakujejo 100. udeleženca. Srečneža, ki mu bo usoda namenila, da bo naš stoti udeleženec, bomo nagradili z brezplačno udeležnino na jezikovni ali račualniški Lektornici po lastni izbiri.

Pohitite, prijave za tokratni računalniški Lektornici v Ljubljani in Mariboru zbiramo samo še do petka, 20. 1. 2017. Obe skupini imata že lepo zasedbo in obe izvedbi sta zagotovljeni.


Posebna nagrada v zahvalo vsem sodelujočim v raziskavi!

Vsi sodelujoči imate izjemno priložnost, da izkoristite 5-odstotni popust* za udeležnino na računalniški Lektornici 26. 1. 2017 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani ali 2. 2. 2017 od 16.00 do 20.00 v Mariboru. Pri prijavi na delavnico v opombah vpišite: RAZLektornica2017 in priznali vam bomo 5-odstotni popust na udeležnino.

 

Vsi udeleženci računalniške Lektornice boste za domov prejeli knjižico z vsemi navodili – ogledate si jo lahko tudi na tej povezavi.

Vsebina:
– vključitev in umik, a ne izključitev sledenja sprememb,
– spreminjanje nastavitev sledenja sprememb,
– kopiranje/prenašanje vidnih popravkov iz enega v drug dokument,
– izbris podatkov v dokumentu, da se ne ve, kdo je obdeloval dokument (to je zelo uporabno, če namesto vas lektorira vaš sodelavec, vi pa ne želite, da naročnik to izve),
– naknadni priklic sprememb (če pozabite vključiti sledenje ali ga pomotoma izključite),
– dodaten poziv sistemu, da pokaže morebitne napake (črkovalnik ne dela).
Izvedeli boste še veliko uporabnih nasvetov za vsakdanje delo.

Če želite, lahko prinesete svoj prenosnik in delate skupaj z nami, seveda lahko delavnici sledite tudi samo s pisnim gradivom.

Udeležnina: 40,57 EUR + ddv (49,50 EUR z DDV)

Prijava in dodatne informacije: izpolnite prijavni obrazec na spletišču Lektornica.si ali nam pišite na info@lektornica.si.

* 5-% popust se odšteje pri udeležnini za Lektornico, po tem ko se prijavite na delavnico. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovinsko izplačilo. Da bi lahko izkoristili nagrado, se morate prijaviti na računalniško Lektornico, ki bo 26. 1. oziroma 2. 2., in se delavnice tudi udeležiti.