Lektor'ca, Nataša Purkat s.p., Želimlje 34, 1291 Škofljica

Lektor – pripravništvo m/ž

Lektor – pripravništvo m/ž

AdriaMedia ponuja trimesečno plačano delo na uredništvih največjih in najprepoznavnejših revij za lektorja.

Si slovenist/slovenistka z izrazitim občutkom za timsko delo in ti ni samo mar za ustrezno uporabo jezika v naših revijah, na spletnih straneh in družabnih omrežjih, ampak si tudi potrpežljiv in imaš jeklene živce, da za drugimi vstavljaš tudi vejice in pike, medtem ko ti rok za oddajo brezhibnega besedila neusmiljeno diha za ovratnik? Potem si pravi/prava za nas, da se postaviš v prvo bojno vrsto in pridobiš dodatno znanje, širino in debelo kožo, ki jo slovenist/slovenistka potrebuje. Če pa znaš še kaj napisati, je to tvoja prednost pred drugimi prijavljenimi. Izbrane kandidate/kandidatke bomo preizkusili s testom. Več informacij na www.cosmopolitan.si/hudjob.

Kaj dobiš?
• Tri mesece plačanega dela,
• mentorstvo izkušenih ustvarjalcev medijskih vsebin,
• izdelan portfolio za iskanje zaposlitve,
• medijsko izpostavljenost,
• predstavitev svojega dela na zaključnem dogodku, kamor bodo povabljeni različni zaposlovalci.


Prijava

Sprejmi izziv in najpozneje do 11. marca 2018 pošlji svojo prijavo na naslov hud.job@adriamedia.si s pripisom, na katero delovno mesto se prijavljaš.

Prijava naj vsebuje:
• Življenjepis (vsebuje naj osebne podatke, fotografijo, izobrazbo, delovne izkušnje, druga znanja, hobije).
• Največ dvostranski esej s predstavitvijo svojega pogleda na lektoriranje.


Pravila igre

Prijavijo se lahko starejši od 18 let. Izbrani kandidati bodo morali v 12 tednih – med aprilom in junijem 2018 – opraviti 25–30 ur dela tedensko. Delo bo potekalo na različnih uredništvih in pri različnih projektih. Načrt dela pripravnik dobi v prvem tednu. Pri izboru kandidatov se bodo upoštevale samo popolne prijave. Vsak pripravnik bo moral podpisati pogodbo o sodelovanju, poznati kodeks ter se strinjati s splošnimi pravili, ki veljajo za vse naše nagradne igre in spletne izzive.Informacije in prijava: na tej povezavi.